Montare placă de bază la domiciliu în sector 3

Montare placă de bază la domiciliu în sector 3. Este vorba despre asamblarea unui calculator, în principiu. Am cumpărat în cursul acestei zile o placă de bază împreună cu procesor și memorie ram, componente pe care vreau să le montez în această săptămână. Vom folosi harddisk-ul și sursa de alimentare din vechea unitate. Placa video va fi cea integrată în placa de bază, așa încât nu vom avea una separată. Locuiesc în sector 3, zona Dristor.

Întrebare adresată de Marian M.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Marian!

Vă ajutăm cu multă plăcere în asamblarea calculatorului, la domiciliul dumneavoastră din sector 3.

Prezumând că între toate componentele există o compatibilitate perfectă – inclusiv în ce privește sursa din vechea unitate –, timpul de asamblare estimat este de o ora. Acesta poate fi majorat în funcție de modelul componentelor, în special al cooler-ului de la procesor.

Vă vom contacta noi în cursul acestei dimineți pe numărul de telefon completat în formularul de contact, în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

montare placă de bază

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *