Montare router wireless la domiciliu sector 3

În urma discuției avute cu cei de la RDS, am decis achiziționarea unui router wireless, mai exact modelul N 300Mpbs TL-WR941ND de la TP-LINK. Cei de la RDS mi-au spus că nu au disponibil serviciul de montare aparatură wireless la domiciliu și m-au sfătuit să apelez la o echipă specializată în acest sens.

Sunteți recomandați de un prieten. Ați veni acum două luni la el tot pentru montarea unui router wireless, în zona sector 2  – Colentina.

În ce zi putem stabili o întâlnire pentru instalarea router-ului?

Întrebare adresată de Andrei D.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Andrei.

Vă ajutăm cu multă plăcere în instalarea router-ului wireless, la domiciliul dumneavoastră.

Vă vom contacta telefonic în cursul acestei zile pe numărul furnizat în formularul de contact, în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

montare router wireless

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .

2 Comments

  1. Buna! As dori pe cineva sa ma ajute cu wifi nu mai pot introduce parola ,nu pot folosi calculatorul cu wifi. Daca ar putea cineva sa vina acasa?! La adresa de domiciliu – str. dinicu golescu nr. 41 sc2 ap60 Sector 1. Langa IDM. Multumesc! Astept raspuns!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *