Nu imi apare nimic pe desktop. Nu imi mai apar iconitele pe ecran

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Ajutați-mă, vă rog! Pornesc laptopul, se deschide Windowsul și nu apare nicio iconiță pe ecran. Niciun fișier, niciun text, nimic – doar imaginea de fundal.

Am dat nenumărate restarturi și situația nu se schimbă. Nici nu știu ce să îi mai fac. Am dezinstalat un program acum două ore și după ce am dat restart am ajuns la această problemă – îmi lipsesc iconițele (pictogramele) de pe ecran.

Imaginea de fundal este și o pot vedea, însă lipsesc pictogramele și bara de start –  cea din partea de jos a ecranului.

De la ce poate fi și cum pot rezolva? Am văzut pe website-ul vostru că efectuați reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. În ce măsură puteți veni la domiciliul meu din sector 4 pentru remedierea problemei?

Întrebare adresată de Andra S.

Raspuns:

Bună, Andra! Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Considerăm însă că nu se justifică o deplasare la domiciliul tău pentru remedierea problemei, întrucât aceasta se poate rezolva cu ușurință.

Ar fi fost important să ne fi spus ce Windows folosești, ca în funcție de acest lucru să îți spunem ce trebuie sa faci.

În situația în care folosești Windows XP, apasă CTRL + ALT + Delete și ți se va deschide o fereastră. Mergi la secțiunea Processes, apoi în partea de sus a ferestrei vei vedea File. Apeși pe File, după care pe New Task (run…) și scrii „explorer.exe„.

În situația în care folosești Windows Vista, Windows 7 sau Windows 8.1, apasă CTRL + ALT + Delete și alege Start Task Manager. Ți se va deschide o fereastră. Mergi la Processes, după care în partea de sus a ferestrei vei vedea butonul File. Apeși pe File, apoi pe New Task (run…) și scrii „explorer.exe„.

Acum situația ar trebui să fie rezolvata și să te bucuri de calculator.

În cazul în care, totuși, nu te descurci și consideri necesar, sună la numărul de telefon afișat pe website și stabilim o întâlnire în vederea deplasării la domiciliu.

Iți dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparatii calculatoare si reparatii laptop la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , .