Nu imi apare nimic pe desktop | reparatii calculatoare

          Reparatii calculatoare la domiciliu Bucuresti

          Intrebare adresata de Hilbor M. H.

Buna ziua,

O problema care sper sa va capteze atentia: Am un calculator, ce-i drept mai vechi – din anul 2008 –, care, dupa ce-l pornesc si intra in Windows, nu afiseaza nimic pe desktop. Asadar, nicio iconita, nimic. Doar wallpaper-ul. Am incercat toate butoanele de la tastatura si nu apare nimic. Am sunat pe toata lumea care stie cat de putin din domeniu IT si nimeni nu a reusit sa rezolve problema. Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 3? Cand putem stabili o intalnire?

Raspuns:

Buna ziua doamna Hilbor,

Inainte de toate, am rugamintea sa cititi acest articol (click pe acest articol pentru a-l citi).

Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop la domiciliu in Bucuresti. Venim cu multa placere la dumneavoastra. Deplasarea este gratuita.

In ceea ce priveste problema Dvs., incercati urmatoarea operatiune inainte de a veni la domiciliul dumneavoastra:

In situatia in care ai Windows XP, apasati CTRL + ALT + Delete si se va  deschide o fereastra. Mergeti la sectiunea „Processes”, apoi in partea de sus a ferestrei veti vedea „File”. Apasati pe „file” si apoi pe New Task (run…). Veti scri acolo „explorer.exe”, fara ghilimele.

In situatia in care aveti Windows Vista, Windows 7 sau 8.1, apasati CTRL + ALT + Delete si alegeti Start Task Manager. Se va deschide o fereastra. Dvs. veti merge la „Processes”, apoi in partea de sus a ferestrei veti vedea „File”. Apasati pe „file” si apoi pe „New Task” „(run…)”, urmand sa tastati „explorer.exe”.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , .