Nu îmi pornește calculatorul de fel. Solicit ajutor.

Bună dimineața. Nu îmi pornește calculatorul de fel. Până acum nu am avut nicio problemă cu el. Soțul a stat până mai târziu aseară și în această dimineață nu a mai pornit. Am verificat prizele și ce am mai considerat eu, dar totul pare ok.

Avem mare nevoie de calculator în cursul acestei zile, motiv pentru care vă rog frumos să veniți la domiciliul nostru cât de curând pentru a vedea despre ce este vorba și a rezolva problema. Am citit pe site-ul dumneavoastră că efectuați și deplasări la domiciliu în sector 4. Acum sunt la serviciu, dar vă sun la ora 16 să discutăm. O zi frumoasă!

Întrebare adresată de Otilia L.

Răspuns:

Bună dimineața, doamna Otilia!

Înainte de toate, vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Vă ajutăm cu multă plăcere în identificarea și remedierea problemei la domiciliul dumneavoastră din sector 4.

Așteptăm telefonul dumnevoastră pentru stabilirea întâlnirii.

Vă dorim, de asemenea, o zi frumoasă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

nu imi pornește calculatorul

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , .

2 Comments

  1. Am un laptop Sony Vaio si nu mi se mai deschide. Cred ca este cablu RCD. Cand puteti astept sa mă contactati pentru a discuta si eventual pentru a veni la domiciliu. Adresa mea de e-mail este tiger772014@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *