Nu se mai aprinde laptop-ul. Ajutor!

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Nu se mai aprinde laptopul. Nu afiseaza nimic. Ajutor!!

Intrebare adresata de Miki

Salutare !

Am un acer TravemMate 290 cl51 (configuratie 1,4 gh/768 mb ram/dvd-rw).

Ei bine, nu am mai stat sa caut eu ce e stricat si ce nu si am schimbat placa de baza pe considerentul ca daca o schimb, totul va functiona perfect ca nu ar fi avut unde sa fie problema in alta parte.

Am cumparat-o de la un baiat. Zis si facut am scos placa de baza (cea veche) si am bagat-o pe cea noua.

SURPRIZA: bag alimentatorul in laptop,se aprind  ledurile(e normal…)apas butonul power(pentru testul adevarului)se aprind ledurile scurt si se sting(de ce eu doamne??)il desfac,e totul in regula!il aprind,aceeasi problema!m-am gandit ca o fi vreun blocaj pe placa de baza(am tinut apasate toate tastele de pe tastatura si a pornit,ramanand ledul de la cd aprins,imagine deloc!)lcd a fost incercat,tot e bun, nu are vreun defect!am umblat la rami placuta de 256 era calduta,procesorul era si el caldut!inventorul e ok!panglica ok si cam tot ce tine de display!nush ce sa-i fac,astept sfaturile voastre!!!

Raspuns:

Buna ziua!

Puteti solicita o interventie la domiciliu in vederea constatarii si rezolvarii problemei la laptopul dumneavoastra. Nu totdeauna si rezolva problema schimband placa de baza si, pe langa acest lucru, se poate ca componente cumparata sa fie defecta. In orice caz, toate aceste lucruri sunt necesare a fi verificate la fata locului. In situatia in care considerati necesar, contactati-ne si stabilim o intalnire. Dupa acea intalnire, laptop-ul va functiona perfect. O zi excelenta! 

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

 

Posted in Intrebari Frecvente.