Patura de praf la procesor, cred. Efectuati curatare laptop la domiciliu?

Reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu

Buna ziua! La punctul de lucru din sector 1, str. […] avem un calculator si un laptop. Calculatorul porneste, dar se opreste la logo-ul sistemului de operare. Il putem tine si doua ore pornit in speranta ca intra in Windows, dar nimic – tot logo-ul pe ecran. In ceea ce priveste laptopul, se inchide dupa 20-30 de minute de utilizare. Se inchide, in general, cand apasam full screen la un clip din Youtube. Am discutat cu amicii mei, amatori in domeniul IT, si mi-au spus ca problema laptop-ului este cat se poate de simpla – din punctul lor de vedere. Ar exista mult praf la cooler-ul procesorului, zic ei, patura de praf. Mi-au spus, de asemenea, de o pasta termina, dar nu am inteles exact despre ce este vorba. Va rog sa aveti in vedere faptul ca laptop-ul este utilizat intr-un spatiu comercial, la parterul unui bloc, la strada principala, asa incat, putem avea in vedere ipoteza cu praful la cooler-ul procesorului. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

Intrebare adresata de Popa D.

Raspuns:

Buna ziua, domnule Popa!

Cauza problemei laptop-ului este, intr-adevar, existenta unei paturi de praf la cooler-ul procesorului.  Suntem specializati in curatare laptop si putem efectua curatarea chiar la punctul de lucru din sector 1 – procedura este simpla. In ceea ce priveste calculatorul, problema este la sistemul de operare. Problema se pune, insa, la recuperarea fisierelor din partitia C:/ a calculatorului, indeosebi de pe desktop, dar avem toate instrumentele necesare pentru a ne descurca cu usurinta.

Cu privire la pasta termoconductoare – termica –, aceasta are rolul de a mentiune o temperatura optima la procesorul laptop-ului dumneavoastra. Pasta termica se afla intre ventilator si procesor si are culoare alba, argintie sau aurie, dupa caz, in functie de calitatea acesteia.

Specializarea noastra este, dupa cum cunoasteti, reparatii calculatoare si laptopuri la domiciliu si sediul clientului, oriunde in Bucuresti. Va vom contacta in aceasta dimineata in vederea stabilirii unei intalniri.

O zi excelenta!

Echipa RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

curatare laptop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .