Placa de bază defectă la laptop și calculator

Placa de bază defectă la laptopul de acasă și calculatorul de la serviciu. Este vorba, așadar, despre calculatorul de la serviciu care până astăzi a funcționat perfect, însă în această dimineață nu a mai pornit de niciun fel. Situația este identică și pentru laptop, în sensul că am lăsat calculatorul pornit peste noapte, împreună cu laptopul și în această dimineață când am ajuns la serviciu, ambele le-am găsit închise. Nu este prima dată când procedez în acest fel, însă până acum nu am avut probleme.

Am schimbat cablurile de alimentare cu altele noi, am verificat prizele, dar nimic. Având o sursă de alimentare la îndemână, am verificat dacă problema calculatorului, cel puțin, este de la sursă, schimbând-o. Am constatat că nu sursa de alimentare este de vină, ceea ce mă duce cu gândul că plăcile de bază sunt defecte. La laptop nu am făcut verificări.

Când puteți veni la sediul nostru din sector 1, zona Chibrit pentru a verifica și rezolva problema? Vă putem contacta telefonic pentru a vă oferi mai multe informații?

Întrebare adresată de Melinte R.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Melinte!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri, oriunde în București. Vă ajutăm cu multă plăcere în identificarea și remedierea problemei.

Problema poate fi, într-adevăr de la placa de bază, în cazul ambelor sisteme. Rămâne totuși să verificăm cu exactitate despre ce este vorba când ajungem la sediul societății dumneavoastră. Sunați-ne, când aveți posibilitatea, la numărul de telefon afișat pe website în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

placa de baza defecta. reparatii calculatoare la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , .