Laptopul pornește, dar nu afișează nimic. Reparații laptop la domiciliu?

Laptopul pornește, dar nu afișează nimic. Până ieri, totul a funcționat corespunzător. Astăzi, în schimb, pornește, dar nu mai afișează și nici sunetul de Windows nu se mai aude. Există, totuși, un led care este pornit – de culoare verde.

Considerați că este o problemă de componentă sau doar ceva de soft, respectiv de la Windows?

Spuneți-mi, vă rog, dacă ceea ce este afișat pe website este adevărat, mai exact, dacă  efectuați reparații laptopuri la domiciliu în sector 3? Locuiesc în zona Dristor. În ce condiții puteți veni la domiciliul meu pentru identificarea problemei și remedierea acesteia?

Întrebare adresată de Daniela A. Roș

Răspuns:

Bună ziua, doamna Roș!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Vă ajutăm cu multă plăcere în identificarea și remedierea problemei.

Faptul că laptopul pornește, dar nu afișează nimic, înseamnă că acesta are o problema de natură hardware – de componentă –. Există însă posibilitatea ca prin scoaterea bateriei și reintroducerea acesteia, laptopul să își revină. În situația în care problema nu este de la tensiune și nu se rezolvă prin modalitatea anterior precizată, cauza problemei poate fi de la memoria ram, placa video ori placa de bază. Rămâne însă să verificăm toate aceste lucruri la domiciliul dumneavoastră. Vă vom contacta telefonic pe numărul completat în formatul de contact, în cursul acestei zile, în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *