Prețuri

3rInstalare/ Configurare Windows 10 pe 64 bit. – începand cu 99 LEI

Apar mesaje de eroare din partea unor programe ori calculatorul funcționează greu? Paginile de internet nu se incarcă? NOI VĂ AJUTĂM! Avem cunosținte de specialitate în domeniu și experiența pentru a ne descurca cu usurință în orice situație din domeniul IT.

Sunați-ne ACUM la numărul de telefon 0720.785.276 pentru a afla mai multe informații. Deplasarea GRATUITĂ la domiciliul /sediul Dvs. pe raza municipiului București.

.

3r

Instalare/ Configurare Windows 8/ 8.1 pe 32 sau 64 bit. – începand cu 99 LEI
Windows-ul se incarcă greu? Paginile uneori se încarcă, alteori nu? Apar mesaje de eroare pe ecran? Antivirusul nu funcționează ori ați cumpărat un computer fără sistem de operare? Suntem aici să vă ajutăm! Suntem specializați în reparații calculatoare și laptop la domiciliu.

Sunați-ne ACUM la numărul de telefon 0720.785.276 pentru a afla mai multe informații. Deplasarea GRATUITĂ la domiciliul / sediul Dvs. în București.

.

.

instalare windows la domiciliu bucuresti

Instalare/ Configurare Windows 7 pe 32 sau 64 bit. – începand cu 99 LEI
Aveți un calculator sau laptop mai vechi care suportă doar Windows XP? Windowsul existent vă creează probleme și nu vă puteți folosi de computer atunci când aveți nevoie? Suntem aici să vă ajutăm! Vă instalăm orice versiune de Windows XP la domiciliul Dvs. în București.

Sunați-ne ACUM la numărul de telefon 0720.785.276 pentru a afla mai multe informații. Deplasarea GRATUITĂ la domiciliul/sediul Dvs. în București.

.

 

1r

Instalare/ Configurare orice tip de software – începand cu 39 LEI
Aveți nevoie de o serie de programe, cum ar fi Microsoft Office, Nero, Adobe Photoshop, BS Player, VLC, Winamp, Skype, Adobe Flash Player, Adobe Reader, Java etc.?
NOI VĂ AJUTĂM! Avem cunostințe de specialitate în domeniu și experientă pentru a ne descurca cu usurință în orice situație din domeniul IT.

Sunați-ne ACUM la numărul de telefon 0720.785.276 pentru a afla mai multe informații. Deplasarea GRATUITĂ la domiciliul ori sediul societații Dvs. pe raza municipiului București.

Sună la numărul de telefon 0720.785.276 pentru a te asigura că prețurile sunt actualizate ori pentru mai multe informații.

Nu uitați! Pentru orice întrebare cu privire la problemele calculatorului ori laptopului, sunați la 0720.785.276, indiferent de oră!

Note/ termeni și condiții:
* Îți putem oferi și o ofertă de preț personalizată. Pentru acest lucru, te rugăm să ne furnizezi detalii prin telefon sau prin formularul de pe pagina contact și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp;
* Clientul suportă prețul pieselor (care urmează a fi schimbate cu acordul său) ori furnizează piesele respective;
* Prețul constatării defecțiunii la domiciliul clientului este de 97 lei. Acesta nu se achită dacă reparația se face la fața locului. Pentru mai multe informații, sună la numărul de telefon afișat pe website;
* Prețul pentru o intervenție la domiciliul clientului/ sediul societății, nu poate fi mai mic de 97 lei. Așa încât, dacă prețul pentru serviciul solicitat este de 80 lei – spre exemplu -, clientul va plăti suma de 97 lei (reprezentând suma minimă/ intervenție);
* Obligația verificării serviciilor prestate și calitatea acestora, revine în sarcina clientului. Verificarea serviciilor prestate de către specialistul IT trebuie făcută de către client, la sfârșitul intervenției. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare;
* Ne obligăm să păstrăm confidențialitatea datelor cu care intrăm în contact, în momentul prestării serviciilor de reparații calculatoare ori reparații laptop în service ori la domiciliu;
* Prin contactarea unui specialist și acceptarea că acesta din urmă să vină la domiciliul tău, accepți în mod implicit termenele și condițiile de mai sus.

18 Comments

 1. Buna ziua.
  Sunt interesata de o interventie la domiciliu. Laptopul meu se blocheaza la iconita windows-ului.
  Am incercat sa ii dau nenumarate restarturi, dar fara rezultat. Cum procedez pentru programarea unei interventii la domiciliul meu? Locuiesc in zona Stefan cel Mare – sector 2.

  • Bună ziua, doamna Savin! Vă ajutăm cu multă plăcere în remedierea situației.
   În vederea stabilirii unei întâlniri, sunați la numărul de telefon afișat pe website.
   O zi excelentă!

 2. Buna ziua! Am un laptop acer, a fost scapat jos si a avut pana aseara luminile mai scăzute, iar pe mijlocul ecranului de jos in sus o lumina asa cum ar fi trebuit să o aiba pe tot ecranul. Iar aseara sa deschis si a stat cam 5 minute si sa inchis cu totul luminile nu se mai vede nimic. La.si mai putea repara sau macar sa scot ce aveam important salvat pe el? Va rog ajutati.ma macar cu un sfat. Astept raspuns pe muceaandreea21@gmail.com Va mulțumesc!

 3. Buna ziua
  Am un laptop Toshiba Satellite L505-139 si as dori inlocuirea ventilatorului de racire si a pastei termo… cat m-ar costa aceasta interventie ? Va multumesc

 4. Buna ziua,

  Am o probema la un PC , Am demontat toate piesele din el pentru a le curata de praf si cand l-am montat la loc se deschide pentru 2-3 secunde si apoi se inchide , dupa iar se deschide 2-3 secunde si iar se inchide . Am incercat toate posibilitatile – scurt la vreo mufa, pasta termo pt procesor , nu cred ca s-a ars vreo componenta ca nu ar fii avut de ce .

  Cand se poate sa vina un specialist pentru o constatare sau daca pot aduce eu PC-ul la sediul dvs ?

 5. Buna ziua,
  As dori sa stiu daca puteti veni la domiciliu – pentru a repara un laptop Toshiba – in sectorul 1, in zona Parc Bazilescu.
  In acest caz care ar fi costul acestei deplasari.
  Reparatia la domiciliu se face pe loc?
  Care sunt costurile in legatura cu toate aspectele unei reparatii la domiciliu?
  Va rog sa-mi raspundeti pe adresa mea de email.
  Cu multumiri,
  Vladimir

 6. Buna seara.
  Am un desktop mai vechi care are instalat windows xp. Dupa ce era totul ok, la o deschidere a calculatorului, am constatat ca dupa ce intra in windows, nu se mai poate deschide niciun fisier, niciun program.Ori imi apare clepsidra, ori nu se intampla nimic..Am incercat sa intru in task manager dar nici asta nu se poate. Practic e blocat ,nu se poate lucra nimic pe el. Aveti idee care ar putea fi problema si cat ar costa remedierea ei? Va multumesc

 7. Salut am un laptop toshiba L50 d-c si pana ieri a mers foarte bine precizez ca il am in garanție încă e luat de trei luni iar astăzi când l-am deschis s-a aprins a apărut pictograma de la toshiba apoi pictograma de la windows 10 apoi s-a închis și așa face de fiecare dată când încerc să îl deschid si cu încărcător si fara face la fel îmi puteți spune care ar fi problema sau dacă mil repara în contul garanției ? Mulțumesc anticipat. Trimite-mi mail la adresa razvan.pri@yahoo.com

 8. salut, am instalat un windows u ultimate si la finalul procesului s a dat un restart la pc si imi apare failed to start windows, pc ul este un lenovo, va puteti deplasa la 1 decembrie 1918, si spune ti mi pretul, multumesc.

  • Salut! Ne deplasăm cu plăcere la domiciliul tău din sector 3 pentru remedierea problemei.
   Pentru informații suplimentare, precum și pentru comunicarea prețului, sună la numărul de telefon afișat în partea de sus a website-ului.

 9. Buna ziua,
  Am o problema cu pc-ul. Mi s-a stricat placa video (vedeam numai linii rosii pe ecran sau puncte), ce’i drept era una veche de 512. Am achizitionat o placa video de 2gb, din ce am citit era compatibila si cu sursa si cu placa de baza. Dupa ce am instalat’o am constatat ca pc’ul nu se mai aprinde (mentionez ca cea veche mai avea o mufa care se conecta la sursa aceasta nu are). Am introdus ambele placi (cea veche pentru a’si lua alimentarea), am setat in bios sa o citeasca pe cea noua si s’a deschis pc’ul. Toate bune si frumoase o seara, desi pc’ul mergea mai greu decat cu cea veche. Dimineata cand am redeschis pc’ul … Nimic. Pc ul da semne sa se deschida (desi lasa impresia ca merge in gol si se incarca la nesfarsit), insa nu primesc nici un semnal pe monitor. Ce as putea sa fac si cam cat ar costa ajutorul dumneavoastra ?

  Multumesc anticipat.

 10. Buna seara,
  Am avut un accident astăzi cu laptop-ul meu Acer, l-am scăpat pe jos si prin urmare s-a stricat hard-ul mai mult ca sigur. Apare doar menu-ul Bios. Dvs.ma puteti ajuta? Puteti veni la domiciliu( str.agricultori, sector 3). Cat ar putea costa, eventual inlocuire hard cu recuperare de date? Va multumesc mult pentru un răspuns urgent, eu lucrez de acasa si am nevoie urgent de depanare. O seara buna

 11. Buna seara,

  Am un laptop Toshiba Satellite C-55-A-1H1, as dori o instalare Windows 8.1, Microsoft Office si Open Broadcaster Software. De asemenea doresc stergerea tuturor datelor de pe laptop si o devirusare daca este cazul. Mentionez ca am doar Windows 8.1. Va rog sa-mi spuneti care este cel mai scurt timp pentru rezolvarea problemei si pretul estimativ.

  Va multumesc!

 12. Buna ziua,

  Am doua laptopuri Lenovo – seria B si seria G – pentru care as avea nevoie de o curatare (hardware) + devirusare si reinstalare sistem de operare/antivirus/alt software. Din pacate nu va pot pune eu la dispozitie niciun software pentru instalare, ma bazez doar pe ce aveti dvs.

  Ideal ar fi sa putem face lucrarile la domiciliu, seara sau in weekend, in functie de disponibilitate.

  Va rog sa-mi spuneti cand ati fi disponibili pentru aceasta lucrare si cam care ar fi pretul total (per laptop).

  Multumesc

Comments are closed.