Problemă calculator. Reparații pc la domiciliu în sector 3?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparații laptop și calculatoare în sector 3 București.

Buna ziua!

Apelez la dumneavoastră deoarece am o problema la calculatorul personal. Îl pornesc și nu afișează nimic pe ecran. Deci calculatorul pornește, îmi apar ledurile verzi și roșii în partea de jos a unității centrale, dar nu afișează nimic pe ecran. Am căutat informații pe internet cu privire la această problemă. Am citit faptul că la alte persoane calculatoarele scot un zgomot. Al meu nu reacționează în niciun fel. Se poate în cursul acestei zile să efectuați reparații pc la domiciliu? Vă puteți deplasa în sector 3, zona Titan? Am nevoie de calculator pentru a finaliza lucrarea de licență. Mersi!

Întrebare adresată de Daniela A.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Daniela!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Înainte de toate, vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

Din cele relatate, problema poate fi de la placa de bază, memoria ram ori placa video, în ordinea menționată, dar rămâne să verificăm cu exactitate acest lucru la domiciliul dumneavoastră. Procesorul calculatorului are același simptom când este defect, dar acesta se defectează doar în cazuri excepționale.

Va vom contacta în scurt timp la numărul de telefon pe care l-ați completat în formularul de pe pagina contact și stabilim o întâlnire în cursul acestei zile. Sperăm ca până în această seară să vă puteți folosi de calculator.

Vă dorim o zi excelentă,

nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Problemă calculator. Reparații pc la domiciliu în sector 3?

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .