Problema conexiune net. Efectuati reparatii laptop in sector 3?

Reparatii laptop -uri si calculatoare la domiciliu

Buna seara, baieti!
Apelez la voi in speranta ca ma puteti ajuta. Laptop-ul meu este Asus 1011PX, varianta pro, cea cu 2Gb RAM.
Pana acum cateva zile, totul functiona perfect. Am pornit in cursul acestei dimineti laptopul cu scopul de a trimite un mail si am ramas surprins de faptul ca internetul nu functiona de niciun fel. Sunt abonat la cei de la Digi – RCS RDS, dar din partea lor nu exista vreo problema. Concret, am introdus cablul in calculator si internetul functioneaza perfect.
La laptop, in speranta ca voi remedia personal problema, am sters conxiunea PPoE cu datele de autentificare a celor de la RDS si am creat una noua, dar, din pacate, nimic.
Nu am facut nimic neobisnuit pe laptop in ultima saptamana, in afara de instalarea antivirusului Avira. Efectuati reparatii laptop la domiciliu in sector 3, zona Dristor? M-as bucura daca puteti veni la domiciliul meu in vederea constatarii si remedierii, dupa caz, a problemei.

Intrebare adresata de Gabriel M.

Raspuns:

Buna ziua, domnule Gabriel! Inainte de toate, va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre! Specializarea noastra este reparatii laptop si calculatoare la domiciliu, oriunde in Bucuresti.
Inainte de a veni la domiciliul dumneavoastra, avem rugamintea sa dezinstalati antivirusul Avira, deoarece, de regula, acesta cauzeaza probleme la conexiunea de Internet, in sensul in care programul considera ca sunteti supus unui risc ridicat si blocheaza navigarea pe majoritatea website-urilor, daca nu toate, dupa caz.
Daca situatia nu se remediaza, venim cu multa placere unde ne solicitati si remediem problema.

Update: Problema s-a rezolvat in urma dezinstalarii antivirusului Avira.

O zi excelenta!

Echipa RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

problemă conexiune net

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .