Problema ecran albastru – bluescreen. Efectuati reparatii laptop in sector 3?

          Reparatii laptop la domiciliu Bucuresti

          Intrebare adresata de Natalia S.

Buna ziua! Ati fost recomandati ca o echipa de tehnicieni excelenta, care efectueaza reparatii laptop la domiciliu, inclusiv in sectorul meu – 3. Laptop-ul meu este Acer 5535 si, cel mai probabil, are o problema la memoria ram sau placa de baza. Se manifesta in felul urmator: il pornesc si, aparent, totul functioneaza perfect. Insa, atunci cand ruleaza sistemul de operare sau, uneori, chiar cand acesta se incarca – logo-ul windows 7 pe ecran –, se restarteaza. Imi afiseaza ecranul albastru cu un scris mic alb, dar pe care nu am timp sa-l citesc. Efectuati reparatii laptop la domiciliul meu in sector 3, zona […]? Cand putem stabili o intalnire? De asemenea, care considerati ca este problema; o presupunere macar, pana cand veniti la mine.

Raspuns:

Buna ziua doamna Natalia!

Problema este intens discutata pe forumurile de specialitate. Am facut la inceputul acestui an un articol, succint, ce-i drept, pe aceasta tema. Puteti citi apasand AICI cand apar aceste mesaje de eroare pe calculatoare sau laptop-uri.

Cu toate acestea, am sa reiau subiectul, precizandu-va majoritatea cauzelor pentru care se afiseaza ecranul albastru – bluescreen laptop sau calculator.

  1. Erori ale aplicatiilor de tip software in timp ce ruleaza Windows-ul. Aplicatiile sau driverele componentelor instalate in laptop-ul dumneavoastra pot avea erori sau orice alte probleme de natura sa provoace mesaje Blue Screen, fie in mod constant, fie in mod intamplator;
  2. Erori ale pieselor componente sau perifericelor in timp ce laptop-ul functioneaza. Daca o piesa componenta se defecteaza sau este scoasa din calculator ori laptop in timp ce acesta este pornit, sau in cazul in care piesa componenta a calculatorului nu poate executa comanda data de sistemul de operare, este posibil sa primiti un mesaj de eroare sub forma blue screen – ecran albastru;
  3. Erori de instalare; procesul de instalare a sistemului de operare – Windows in cazul dumneavoastra -, este un moment vulnerabil pentru laptop. Daca exista vreo problema cu configuratia sistemului de operare si kitului de instalare a Windows-ului, s-ar putea sa apara bluescreen – ecran albastru cu scris alb;
  4. Erori de pornire; orice fisier de sistem corupt, erorile de hardware sau de drivere, pot face sa se opreasca Windows-ul cu o eroare Blue Screen, fara a permite sistemului de operare sa se incarce corespunzator. O astfel de eroare va necesita intotdeauna rezolvarea problemei pentru a permite Windows-ului sa booteze in mod corect;
  5. Erori intermitente.. Pe aceste erori se discuta intens pe forumurile de specialitate; ele apar in mod constant,  dar totusi in mod aleator. Aceste erori pot sa apara din cauza memoriei de sistem defecte, procesor supraincalzit, hard disk stricat sau programe si drivere cu erori.

Specializarea noastra este reparatii laptop si calculatoare la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Va vom contacta in cursul acestei zile pe numarul de telefon completat in formularul de contact pentru a stabili o intalnire si vom constata cu exactitate problema la domiciliul dumneavoastra.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .