Problemă instalare Windows – bootare. Mă puteți ajuta?

Când deschid computerul începe să se instaleze Windowsul, dar nu reușește să ducă operațiunea până la capăt. Problema este că nu știu cum s-ar putea reinstala sistemul de operare în condițiile în care CD-writerul este defect, iar instalarea se face cu ajutorul CD-ului și al unei diskete pentru bootare. Disketa am primit-o odată cu cumpărarea computerului, la vremea respectiva, din magazin. În astfel de cazuri se poate reinstala sistemul de operare? În cazul în care nu mă descurc, puteți veni la domiciliul meu pentru instalare Windows?  Mulțumesc.

Întrebare adresată de Adriana

Răspuns:

Bună ziua, doamna Adriana!

Este important să știm ce Windows doriți să instalați, respectiv Windows XP sau 7. Din cele relatate, presupunem că este vorba de Windows XP.

Pentru bootare, indiferent de Windows, nu trebuie folosită nicio disketă, ci doar modificate setările Biosului. Prin modificarea setărilor, se înțelege modificarea priorității de bootare.
În situația în care nu funcționează unitatea optică, aveți următoarele alternative:
-Folosiți stick bootabil pentru instalarea sistemului de operare, în acest mod nu mai aveți nevoie de unitate de disk;
-Schimbați unitatea de disk cu una funcțională.

În situația în care nu vă descurcați, venim cu plăcere la domiciliul dumneavoastră pentru instalare Windows și, după caz, pentru configurarea și optimizarea acestuia.

O seara excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *