Problemă joc Counter-Strike. Reparații calculatoare sector 6

Bună ziua! Băiatul meu obișnuiește să joace Counter-Strike. Până acum două zile, totul funcționa perfect. Din anumite motive, am schimbat harddisk-ul laptopului și am reinstalat sistemul de operare – Windows 7. Acum însă, băiatul îmi spune ca nu mai funcționează jocul – Counter-Strike –, afișându-i mesajul „You are using a version of Chrome that does not currently support the Unity Web Player plugin needed to run this app.” Cum putem instala Unity Web Player? Puteți veni la domiciliul nostru din sector 6 în vederea remedierii acestei probleme? Locuim în sector 6 Drumul Taberei pe strada Cara Anghel[…]

Întrebare adresată de către Mitrea V.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Mitrea!

Băiatul dumneavoastră joacă versiunea online a jocului Counter Strike, respectiv Counter Strike Portable – cel mai probabil 3 –. Pentru a rula această versiune a jocului, este necesar să aveți orice alt browser în afară de Chrome, preferabil Firefox sau Opera. Când veți accesa linkul jocului de pe Firefox, pluginul Unity Web Player se va instala în mod automat, jocul funcționând de la sine.

Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptop la domiciliu, oriunde în București și venim cu plăcere la domiciliul dumneavoastră pentru a remedia problema, dar, înainte de a veni, avem rugămintea să încercați chiar Dvs. instalarea browserului Firefox și rularea jocului. În situația în care nu vă descurcați, întâmpinând probleme de orice fel, contactați-ne la numărul de telefon afișat pe website – indiferent de zi ori de oră – și venim la domiciliul dumneavoastră din sector 6 – Drumul Taberei.

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare sector 6

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *