Problemă laptop Dell E5430. Efectuați reparații laptop în sector 3?

          Reparații laptop București. Service calculatoare la domiciliu.

Bună ziua! Laptopul meu este un Dell Latitude E5430. Până ieri, totul funcționa perfect. Când am pornit laptopul în această dimineață, nu mai afișa nimic pe ecran. Am dat nenumărate restarturi, dar nimic. Situația este identică. Efectuați reparații laptop în sector 3 București, zona Dristor? Locuiesc chiar lângă stația de metrou. Care considerați că este problema?

Întrebare adresată de către Andreea S.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Andreea! Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptop la domiciliu, oriunde în București.

În cele expuse de către Dvs., simptomul este unul mult generalizat, așa încât, pentru o diagnosticare exactă, este necesar să venim la domiciliul dumneavoastră din sector 3 București.

Cu toate acestea, vă putem spune, în mare, unde ar putea fi cauza problemei. Este posibil ca în ultima perioadă să se fi updatat driverul video și, dupa primul restart, laptopul să pornească, dar să nu afiseze nimic. În aceasta situație, când apăsați pe butonul power, laptopul ar trebui să afișeze pentru câteva secunde ceva, până să intre în sistemul de operare unde își găsește aplicabilitate driverul video – și, pe cale de consecință, nu mai afisează nimic, întrucât există o incompatibilitate între această versiune de driver și laptopul Dvs.

Același simptom – pornește, dar nu afișează nimic, regăsim și când placa video, placa de bază ori memoria ram s-a defectat. Nu excludem nici display-ul laptopului sau un cablu de la display, dar toate aceste lucruri rămâne să le verificăm la domiciliul dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre și rămâne să vă contactăm în cursul acestei zile în vederea stabilirii unei întâlniri.

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop în sector 3

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *