Problemă laptop. Se aprinde și se stinge imediat.

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

          Reparații laptopuri și calculatoare la domiciliu

Înainte să apară problema din discuție, laptopul lucra foarte bine. L-am stins aseară și astăzi când am vrut să-l pornesc, s-a stins. Am reîncercat după aproximativ 5 ore, a pornit – ventilatorul se auzea –, dar ecranul a rămas închis. Oricum, după 5-10 secunde s-a oprit. Deci laptopul pornește, dar se stinge imediat.

Nenumărate încercări ulterioare, bineînțeles. În orice caz, se comportă la fel, respectiv se stinge în cel mult 10 secunde. Laptopul este Dell Inspiron 1546.

Locuiesc în București, sector 4. Puteți veni la domiciliul meu în vederea identificării și remedierii problemei?

Întrebare adresată de Nicu

Răspuns:

Bună ziua, domnule Nicu! Din cele relatate, considerăm că problema este la ventilator – coolerul de la procesor. Probabil acolo s-a depus un strat de praf și nu permite ventilatorului să facă răcirea. Drept consecință, laptopul se stinge în cel mult 10 secunde.

Fiecare laptop se bucură de un sistem de siguranță care se activează atunci când temperatura procesorului este mai mare de 75 grade, de regulă. În acel moment laptopul se închide.

Problema poate fi însă de la altă componentă. Rămâne, totuși, să verificăm și să constatăm la domiciliul dumneavoastră problema exactă. Până atunci reținem că laptopul pornește, dar se stinge imediat.

Ne deplasăm oriunde în București, gratuit. Vă vom suna în cursul acestei zile la numărul de telefon completat în formularul de pe pagina contact, pe care l-ați completat, în vederea stabilirii unei întâlniri.

O zi excelenta!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Laptopul porneste, dar se stinge imediat. Reparatii laptop la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *