Problema placa video. Reparatii calculatoare la domiciliu?

          Reparatii calculatoare Bucuresti. Service laptop la domiciliu

Buna ziua!
Apelez la voi in speranta ca ma puteti ajuta. Am cumparat o multitudine de componente luna trecuta de la eMag si am asamblat o unitate de calculator. Placa video pe care o folosesc este Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 970 G1 GAMING, 4096MB, GDDR5, 256bit, HDMI, DVI, 3x Display Port, WINDFORCE 3X. Am citit numai lucruri bune despre ea. Este o placa video medie, accesibila ca pret. Cu toate acestea, merge sacadat in jocuri care pe calculatorul vechi – cu 2GB – ram imi functionau perfect. Am instalat driverul de pe website-ul oficial. Am incercat cu toate versiunile de drivere in speranta ca totul va functiona. In unitatea centrala sistemul de ventilatie este excelent. Am acordat importanta acestui aspect. Cu toate acestea, placa video imi creeaza probleme. Reparatii calculatoare Bucuresti? Efectuati reparatii calculatoare si in sector 3 din Bucuresti?

Intrebare adresata de Vlad A.

Raspuns:

Buna ziua, domnule Vlad! Cunoastem placa video si consideram ca este una suficient de buna incat sa nu functioneze jocurile sacadat. Avem in vedere jocuri care solicita performante la nivel mediu. Desi placa video este noua, apreciem ca aceasta are probleme, motiv pentru care va sfatuim sa mergeti cu ea la garantie. Chiar daca calculatorul porneste si aparent functioneaza cum trebuie, placa video are probleme. Specializarea noastra este reparatii calculatoare la domiciliu, oriunde in Bucuresti, deplasarea fiind gratuita. Va vom contacta in cursul acestei zile in vederea stabilirii unei intalniri.

Update: Problema s-a rezolvat in urma schimbarii placii video.

O zi excelenta!

Echipa RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *