Problema praf laptop. Curatare laptop la domiciliu Bucuresti

Reparatii calculatoare si laptop -uri Bucuresti – Curatare laptop

Buna ziua,

Avem un calculator si un laptop, surprinzator, cu aceeasi problema. Avem un spatiu comercial la parterul unui bloc – strada principala – si calculatoarele noastre sunt supuse prafului mai mult decat orice calculator aflat la domiciliul unei persoane. In urma consultarii unui specialist, am constatat ca problema noastra isi are cauza unde am banuit si noi – praful. Mult praf in unitatea centrala, indeosebi la procesor.

Cand aveti posibilitatea sa veniti la noi in vederea efectuarii reparatiei – curatare calculator si curatare laptop? Sediul spatiului nostru comercial este pe strada Ing. A[…].

Intrebare adresata de: Denis A.

Raspuns:

Buna ziua domnule Denis! Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu, oriunde in Bucuresti si va fi o placere sa efectuam curatarea calculatorului si laptop-ului dumneavoastra. Va vom contacta in cursul acestei zile in vederea stabilirii unei intalniri. Pe langa curatarea calculatorului si laptop-ului, punem – gratuit – pasta termoconductoare la procesor, asta pentru ca calculatorul si laptop-ul Dvs. sa se bucure de o temperatura semnificativ mai mica. Va dorim o zi excelenta! Va contactam in scurt timp la numarul completat in formularul de pe pagina contact.

Echipa,

RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

curatare laptop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .