Problema Windows – merge greu. Instalare Windows la domiciliu?

Reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu

Buna seara! Nu este prima data cand constat faptul ca laptop-ul, desi este performant din punct de vedere al componentelor, imi merge greu. Windows-ul porneste in mai mult de 7 minute, paginile la Internet se incarca exagerat de greu si programele ruleaza cum nu se poate mai rau :). Cred ca problema este la sistemul de operare – Windows 7 pe 64 bit.

Apelez, asadar, la serviciile dumneavoastra. Buna mea prietena, Andreea, mi-a spus ca ati fost la ea pentru efectuarea unei reparatii la laptop, ce-i drept, de natura hardware si nu software, si a fost foarte multumita. Va solicit si eu ajutorul pe aceasta cale. Locuiesc in sector 3, str. […]. Cand putem stabili o intalnire?

Intrebare adresata de Stefania D.

Raspuns:

Buna seara, Stefania!

Ii multumim prietenei tale pentru aprecieri, pe aceasta cale. Ne bucuram ca acum laptop-ul ii functioneaza perfect – am luat legatura cu ea. In ceea ce priveste laptop-ul tau, problema pare a fi, intr-adevar, de la sistemul de operare – Windows 7.

Specializarea noastra este instalare Windows la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Te vom contacta maine dimineata in vederea stabilirii unei intalniri.

Iti dorim o seara excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .