Probleme cu calculatorul. Se stinge si se incinge tare. Ajutor!?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

          Reparatii laptop -uri si calculatoare la domiciliu

Intrebare adresata de Mihnea V.:

Buna ziua! Avem un calculator la domiciliu care se incinge, uneori scoate un zgomot ciudat si intotdeauna se inchide dupa aproximativ 20 de minute. Probabil sa fie Windows-ul sau vreo componenta din unitate. L-am intretinut dupa cunostintele mele. Nu a fost desfacut niciodata. Care considerati ca este problema si in ce conditii va puteti deplasa la domiciliul nostru pentru a remedia problema? Locuim in zona Unirii, langa metrou.

Raspuns:

Buna ziua domnule Mihnea! Specializarea noastra este reparatii calculatoare la domiciliu in Bucuresti. Deplasarea este gratuita si interventia se efectueaza in maximum 24 de ore de cand ati sunat.

Din cele relatate, la distanta de Dvs. fiind, as spune ca problema este de la coolerul procesorului. Tocmai pentru ca nu ati deschis carcasa sa-l curatati. S-a depus praf la ventilator. In ceea ce priveste faptul ca se inchide, in BIOS este setata o temperatura care, daca este atinsa, calculatorul se stinge fara sa primeasca o comanda in acest sens.

Va vom contacta in cursul acestei zile la numarul de telefon afisat in formularul completat pe pagina contact a website-ului si stabilim o intalnire.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .