Cred ca am probleme cu Windows -ul. Reparati calculatoare la domiciliu?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Mirabela M.

Buna dimineata,

De vreo saptamana sistemul de operare – Windows 7 versiunea Ultimate – imi face probleme. Imi incarca Windows-ul foarte greu, aplicatiile ruleaza greu si comenzile le primeste cu intarziere. Nu sunt specialista, dar din cele auzite si minimele mele cunostinte in domeniu, as spune ca de vina este windows-ul. Nu l-am reinstalat de aproximativ un an de zile. Colegii spun ca la un interval de un an de zile windows-ul trebuie reinstalat. Nu stiu ce sa zic. Spuneti-mi dumneavoastra daca va puteti deplasa la domiciliu in vederea efectuarii acestei reparatii. Am vazut pe site-ul acesta ca va ocupati cu reparatii si va deplasati la domiciliu.

Raspuns:

Buna dimineata, doamna Mirabela!

Va multumim pentru interesul acordat. Intr-adevar, specializarea noastra principala este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliul clientului. Deplasarea este gratuita.

In ceea ce priveste problema Dvs., din cele relatate, tragem concluzia ca problema este de la Windows. O putem rezolva cu multa usurinta si in timpul cel mai scurt.

In formularul de contact pe care l-ati completat ati trecut numarul de telefon. Va vom contacta in cursul acestei zile pentru a discuta. 

O zi excelenta si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi Dvs.!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , .