Probleme funcționalitate laptop. Deplasare în sector 3, zona Dristor

Probleme funcționalitate laptop în sector 3, zona Dristor. Apelez la ajutorul dumneavoastră în vederea identificării și remedierii defecțiunii.

În prezent, laptopul pornește însă pe ecran apare un mesaj de eroare înainte de încărcarea Windows-ului. Am încercat să îi dau mai multe restarturi, să îl țin închis câteva ore, precum și să îl țin pornit ceva timp, însă eroarea persistă.

Având în vedere faptul că Windows-ul nu mai pornește, am marea rugămintea să programați o intervenție la domiciliul meu în sector 3, zona Dristor, luni dimineață. Pe laptop am informații foarte importante, respectiv documentele și evidențe contabile ale mai multor societăți comerciale. Nu am făcut anterior nicio salvare a informațiilor.

Întrebare adresată de Eugenia H.

Bună ziua, domnă Eugenia! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Înțelegem situația în care vă aflați. Având în vedere mesajul de eroare ce vă este afișat, există posibilitatea ca Windows-ul ori chiar harddisk-ul să se fi defectat. Urmează să verifcăm la domiciliul dumneavoastră cauza defecțiunii cu exactitate, precum și în ce măsură pot fi recuperate informațiile.

În vederea stabilirii unei întâlniri, avem rugămintea să sunați la numărul afișat pe website când aveți disponibilitatea. Am indisponibilizat intervalul orar 8.30 – 11.00, luni dimineață, până primim apelul dumneavoastră.

Vă dorim o seară frumoasă în continuare!
Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Probleme funcționalitate laptop. Deplasare în sector 3, zona Dristor

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *