Probleme placa video calculator. Monitorul nu afiseaza nimic

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Gabriela Am.

Buna ziua! Sotul meu a cumparat aseara din Auchan Titan o placa video pentru calculator, crezand ca-i mareste performantele grafice. A desfacut el unitatea centrala, a curatat-o si a montat noua placa video. Acum calculatorul porneste dar nu se mai intampla nimic. Monitorul nu afiseaza nimic si nu scoate niciun zgomot ciucat. Care poate fi problema si cum se poate rezolva? Daca considerati necesar, puteti veni la noi pentru a vedea la fata locului. Va multumesc.

Raspuns:

Buna ziua! Nu ati precizat daca inainte de noua placa video monitorul era conectat la o placa video externa, deci in locul celei noi sau la placa video de pe placa de baza. In orice caz, problema pare sa fie de la placa video, daca aveti noroc. De asemenea, poate fi si de la RAM, procesor sau placa de baza. Va vom contacta in cursul acestei zile pe numarul de telefon precizat in formularul de pe pagina contact a website-ului pe care l-ati completat si stabilim o intalnire si astazi, daca se poate. Vom veni noi cu placa video si alte componente si rezolvam problema.

O zi frumoasa!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente.