Probleme privind dimensiunea partiției C. Puteți veni la domiciliu?

Salutare, băieți! Am o problemă cu dimensiunea partiției C. De puțin timp primesc deseori atenționări că funcționalitatea laptopului este periclitată de spațiul insuficient al partiției C. Am încercat fel și fel de modalități găsite în tutorialele de pe Youtube, însă fără rezultat. Lucrez pentru un cabinet avocatură din București și am nevoie urgent de laptopul funcțional.

Precizez, de asemenea, că am foarte multe documente în partiția C și în eventualitatea unei defecțiuni totale, trebuie să le avem salvate, dar urmează să disutăm în detaliu acest lucru atunci când ajungeți la domiciliu. Prin urmare, puteți veni la domiciliu? Cum pot face o programare?

Întrebare adresată de Matei D.

Salut, Matei! Îți mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Ref. la dimensiunea partiției C, te ajutăm cu plăcere în redimensionarea acesteia. Există, în principiu, două modalități de efectuare a operațiunii, și anume:

Prima implică ștergerea tuturor informațiilor din laptop și reinstalarea sistemului de operare Windows, iar a doua păstrarea oricăror informații din laptop, precum și a sistemului de operare, și extinderea volumului C cu spațiu din partiția adițională.

Pentru efectuarea operațiunii prin cea de-a doua modalitate, ne vom folosi de o serie de programe special concepute în acest sens.

Pentru stabilirea întâlnirii, așteptăm telefonul tău la numărul afișat pe website. Un coleg este mereu pregătit să efectueze programări.

Ținem legătura,

Echipa nSolutions

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Probleme privind dimensiunea partiției C. Puteți veni la domiciliu?

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *