Probleme Windows. Reparatii laptop sector 4

Reparatii laptop la domiciliu Bucuresti – Service laptop

Buna seara!
Va multumesc, inclusiv pe acesta cale, pentru sprijinul acordat de fiecare data prin mail sau telefonic.
Va suscit interesul in aceasta seara asupra unei probleme la laptopul mamei mele.
Acesta porneste si, desi aparent totul este in regula, dupa aproximativ doua-trei minute de navigat pe Internet sau prin sistemul de operare, incepe sa functioneze foarte greu. Paginile la internet se incarca in doua minute, descarcarea fisierelor de pe internet esueaza, navigarea in Windows este deplorabila si apar nenumarate erori la rularea programelor, cum ar fi Word ori Adobe Reader. Pe langa toate acestea, pentru a opri Windows-ul, trebuie sa astept nu mai putin de 10-15 minute.
Cunosc faptul ca efectuati reparatii laptop la domiciliu, motiv pentru care va rog, de aceasta data, sa veniti la domiciliul mamei mele din sector 4, str. N[…], in vederea remedierii problemei. Avand in vedere toate aceste lucruri, imi puteti spune, in mare, care considerati ca este problema?

Intrebare adresata de Iulian P.

Raspuns:
Buna seara, domnule Iulian! Noi va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre! Cauza problemei laptopului este sistemul de operare Windows. In mod exceptional, poate fi harddisk-ul laptopului, dar acest lucru ramane sa verificam la domiciliul mamei dumneavoastra.
Dupa cum bine cunoasteti, specializarea noastra este reparatii laptop si calculatoare la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Venim cu multa placere la domiciliul mamei Dvs.  pentru a remedia problema. Va voi contacta telefonic in cursul diminetii de maine in vederea stabilirii unei intalniri.

Va dorim o seara excelenta!

Echipa RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparatii laptop sector 4

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , .