Proces-verbal de constatare a defecțiunilor și lipsei componentelor în urma unei spargeri a sediului societății

Bună ziua,

În cursul acestei dimineți ne-a fost spart sediul societății. De acolo au fost luate trei laptopuri și dezasamblate mai multe calculatoare.

Nu am verificat până în acest moment ce anume a fost luat din unități, însă precizăm că pe hard-disk-uri erau informații esențiale pentru buna funcționare a societății.

Am vorbit cu avocatul nostru și ne-a comunicat că este indicat să chemăm și o societate specializată în IT pentru a face o constatare a defecțiunilor și lipsei componentelor. În acest sens să fie încheiat și un proces-verbal.

De asemenea, ne interesează să efectuăm verificări și asupra sistemului de supraveghere, să vedem cum anume a fost oprit. Spunem oprit, pentru că acum nu funcționează.

Sediul societății este în sector 1, Bd. Ion Mihalache. Vreau să stabilim o întâlnire cât de urgent. Avocatul nostru poate chiar și în cursul acestei zile. Dați-ne un telefon când vedeți mesajul. Va mulțumim!

Întrebare adresată de Petre S.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Petre!

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre! V-am contactat telefonic și nu ați răspuns. Reveniți când aveți posibilitatea.

Cu privire la situația expusă, venim cu multă plăcere la sediul societății dumneavoastră pentru a constata stadiul defecțiunilor, precum și a componentelor lipsă din unitățile centrale, alături de un avocat.

În ce privește sistemul de supraveghere, putem, conform specializării, să verificăm doar partea tehnică, respectiv care sunt considerentele pentru care nu mai funcționează în acest moment. Pentru orice alte servicii legate de sistemul de supraveghere, trebuie contactată o societate cu acest profil de activitate.

Vă stăm la dispoziție în continuare la numărul de telefon afișat pe website.

O seară excelentă,

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Proces-verbal de constatare a defecțiunilor și lipsei componentelor în urma unei spargeri a sediului societății

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *