Puteti instala Windows de pe stick?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Gabriel M.

Buna ziua!

Am cumparat de la eMag un laptop de 13 inch. Imi place foarte mult, insa nu are unitate de disk. Nici nu am vrut pentru ca ocupa mult loc si nu o folosesc niciodata. In schimb, pentru a instala Windows am nevoie de ea. Ce pot face? Puteti instala dumneavoastra Windows pe de stick? As vrea fie versiunea Ultimate de la Windows 7, fie versiunea Pro de la Windows 8.1, in functie de ce considerati Dvs. Ramane sa vedeti configuratia si modelul laptop-ului cand veniti la mine. Se poate sa veniti maine sau poimaine? O zi buna!

Raspuns:

Buna ziua! Sigur, instalam sistem de operare de pe stick. Ramane sa hotaram impreuna cand venim la Dvs. ce sistem de operare instalam, in functie de performantele laptop-ului. Sunt multe de spus despre Windows 8.1. In fine, va vom prezenta diferentele si hotaram la fata locului.

Va voi contacta in scurt timp pe numarul de telefon precizat in formularul pe care l-ati completat de pe pagina contact si stabilim o intalnire.

O zi buna si pentru Dvs.!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .