Puteți veni la domiciliul meu să instalați auto pet buy pentru Tagged?

Bună seara,

Calculatorul funcționează bine. Apelăm la serviciile dumneavoastră pentru o situație nemaiîntâlnită, ciudată cum ar spune unii. Suntem un grup de persoane care joacă Pets pe Tagged și Hi5. Suntem informați despre existența unui program numit Auto Pet Buy sau Auto Pet Buyer, care, cu ajutorul lui, cumperi în mod automat pets. Am căutat acest program pe Google, dar nu l-am găsit. Într-adevăr, sunt link-uri către el, însă nu funcționează. După zile pierdute căutând, am decis să apelăm la serviciile dumneavoastră, bineînțeles, dacă aveți disponibilitatea și plăcerea de a ne ajuta. Dorim să veniți la domiciliul nostru din sector 3 și sector 4 pentru instalarea și configurarea programului. Cum putem proceda? Așteptăm răspunsul dumneavoastră.

Întrebare adresată de Camelia H.

Răspuns:

Bună seara, doamna Camelia!

Vă ajutăm cu multă plăcere! Avem programul – se numește auto pet buy. Îl putem instala și configura pe calculatorul dumneavoastră și al prietenilor. Venim la domiciliu, cu rugămintea să sunați la numărul de telefon afișat pe website în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o seară excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

auto pet buy

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *