Remediere defecțiune laptop – pornește, dar nu afișează

Bună seară. Am contactul dumneavoastră în urma unei recomandări – colegă de serviciu. Cunosc faptul că vă deplasați la domiciliu pentru verificarea și remedierea problemelor laptopurilor.

Încă de acum două zile, laptopul pornește, dar nu afișează nimic. Ledurile sunt aprinse și, după aproximativ 20-30 de secunde de când apăs butonul power, se aude sunetul specific de intrare in Windows.

Soțul meu a scos bateria, a conectat laptopul pe direct – în urma unor recomandări -, însă fără rezultat.

Din dorința de a rezolva problema cât mai rapid, apelez la serviciile dumneavoastră. Spuneți-mi, vă rog, care este procedura pentru o deplasare la domiciliu în sectorul 4, imediat lângă City Mall.

Întrebare adresată de Alina C.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Alina!

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Suntem încântați să vă fim de ajutor. În ce privește defecțiunea laptopului, aceasta se poate datora, având în vedere cele sus-precizate, plăcii video. Vă vom contacta în cursul acestei dimineți pe numărul de telefon comunicat prin intermediul formularului completat și stabilim o întâlnire la domiciliul dumneavoastră pentru verificări amănunțite.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

defecțiune laptop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *