Reparatii calculatoare Bucuresti. Instalare Windows

Reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu in Bucuresti

Bună seara! îmi cer scuze pentru deranj. Am cumpărat și eu un laptop Asus model 550j – free dos -. Am încercat sa pun windows pe el. Am instalat, in cele din urma, Windows 7 pe 64 bit., deoarece Windows 8 nu am. Nu pot instala driverele. Nu citește usb pe nici unul din cele 3 porturi si  nu se conectează la internet de niciun fel. Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 3 in Bucuresti? Unde credeti ca este problema?

Raspuns:

Buna seara! Pentru a instala Windows pe un laptop free dos, este necesara parcurgerea unei proceduri, alta decat cea standard. Sa presupunem ca Dvs. v-ati descurcat. Dupa instalare, trebuie sa existe cel putin doua usb-uri functionale – pe usb 2.0 -. Laptop-ul poate avea, in plus, usb 3.0, care, intr-adevar, nu functioneaza fara drivere.
In ceea ce priveste varianta de Windows instalata – x64bit -,  este foarte bine, dar trebuie sa verificati daca producatorul pune la dispozitie drivere pentru varianta aceasta de Windows la laptop-ul Dvs.

Este posibil ca inclusiv driverul ce permite accesul la internet sa lipseasca, de aceea, aveti nevoie de o placa wireless externa, cu ajutorul careia va conectati la Internet si descarcati driverele ori un stick cu Internet portabil 3G (spre exemplu stick de la Digi – Digi net mobil -, de la Orange sau Vodafone).

Va ajutam cu multa placere. Specializarea noastra este reparatii calculatoare in Bucuresti, la domiciliul clientului. Va contactam in cursul acestei zile si stabilim o intalnire.

Va dorim o zi excelenta!

RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .