Reparatii calculatoare domiciliu zona Tineretului, sector 4

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparatii laptop si calculatoare Bucuresti

Intrebare adresata de: Mihailea V.

Buna ziua!

Am facut o curatare la sistemul de operare, ce-i drept, cu mai multe programe, unul dintre ele fiind CCleaner. Am observat ulterior ca sistemul de operare functioneaza greu, dar nu am acordat importanta. Cand am pornit laptop-ul in dimineata urmatoare, am constatat ca nu mai intra in Windows. Imi spune sa introduc dispozitivul de bootare. I-am dat cateva restarturi, dar aceeasi situatie. Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in zona Tineretului – sector 4? Care considerati ca este problema?

Raspuns:

Buna ziua! Problema in cazul Dvs. este fie de la sistemul de operare, fie de la hard-disk. Dupa procesul de curatare, programele utilizate ar fi putut sa stearga fisiere din folderele Windows-ului. Efectul stergerii acelor fisiere consta in faptul ca sistemul de operare nu mai porneste si va cere sa-l reparati ori reinstalati.

Pe de alta parte, problema poate fi chiar la harddisk-ul laptop-ului. Cand aceasta componenta este defecta, sistemul de operare nu poate porni sau rula. De asemenea, cand harddisk-ul este stricat, de multe ori nu este detectat nici in BIOS-ul laptop-ului.

Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Asadar, efectuam reparatii laptop si in zona Tineretului.

Va vom contacta in scurt timp pentru a stabili o intalnire. O zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .