Reparatii calculatoare in sector 4?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparatii laptop si calculatoare Bucuresti

Intrebare adresata de: Popescu A.

Buna ziua!

[…] vad ca cu nu mai poate, dar nu renunt la el. Porneste greu, se incarca greu si, desi nu imi apar mesaje de eroare cum am vazut la alte persoane, nu se incarca nimic. Tind sa cred ca este o problema la sistemul de operare din cele relatate de Dvs. articolele publicate pe website si din topicurile citite pe Internet. Asta ramane sa constatam impreuna. Cand aveti posibilitatea sa veniti la domiciliul meu, in sector 4, zona Timpuri noi – Nerva Traian sa vedeti despre ce este vorba? […]

Raspuns:

Buna seara doamna Popescu! Din cele precizate de dumneavoastra, cel mai probabil cauza problemei este sistemul de operare. Fie nu a mai fost reinstalat de mult timp, fie a fost utilizat intens. Prin utilizare intensa inteleg instalarea si dezinstalarea regulata a unor programe si in niciun caz mentiunea calculatorului pornit pentru o perioada indelungata. Venim la domiciliul Dvs. cu multa placere. Va vom contacta in scurt timp telefonic pentru a stabili o intalnire.

Va dorim o zi frumoasa!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .