Reparatii calculatoare la domiciliu in sector 2 Bucuresti

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparatii laptop si calculatoare Bucuresti

Intrebare adresata de: Mihail V.

Buna ziua,

Am un Dell Latitude E5430, laptop de care sunt foarte multumit. Am, insa, o problema la harddisk sau la sistemul de operare, cred. Pornesc laptop-ul si, uneori, nu intra in sistemul de operare, afisandu-mi pe ecran o eroare de genul laptop-ul nu poate boota. In alte situatii, laptopul porneste si in timp ce Windows-ul ruleaza, scoate un zgomot ciudat – harddisk-ul, cred. Efectuati reparatii la domiciliu in sector 2, zona […]? Care considerati ca este problema?

Raspuns:

Buna ziua domnule Mihail! Permiteti-mi ca, inainte de toate, sa fac o apreciere asupra laptop-ului Dvs., acesta fiind unul dintre cele mai bune laptop-uri de pe piata – toata gama Dell Latitude E –, alaturi de Lenovo ThinkPad. Se intampla, bineinteles, ca si aceste laptop-uri sa se defecteze, insa, in cazul dumneavoastra problema nu este grava. Din cele relatate, cel mai probabil – si spun asta deoarece nu sunt in fata laptop-ului –, harddisk-ul s-a defectat. Acesta a prezentat semne  inca de cand a scos zgomote in sistemul de operare. Acele „caraite”, dupa cum se spune pe forumurile de specialitate. Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu, oriunde in Bucuresti si va fi o placere sa remediem problema laptop-ului dumneavoastra. Ramane sa va contactam telefonic in cursul acestei zile pentru a stabili o intalnire.

O zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Reparatii calculatoare la domiciliu in sector 2 Bucuresti

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .