Reparatii calculatoare la domiciliu in sector 2 Bucuresti

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparatii laptop si calculatoare Bucuresti

Intrebare adresata de: Mihail V.

Buna ziua,

Am un Dell Latitude E5430, laptop de care sunt foarte multumit. Am, insa, o problema la harddisk sau la sistemul de operare, cred. Pornesc laptop-ul si, uneori, nu intra in sistemul de operare, afisandu-mi pe ecran o eroare de genul laptop-ul nu poate boota. In alte situatii, laptopul porneste si in timp ce Windows-ul ruleaza, scoate un zgomot ciudat – harddisk-ul, cred. Efectuati reparatii la domiciliu in sector 2, zona […]? Care considerati ca este problema?

Raspuns:

Buna ziua domnule Mihail! Permiteti-mi ca, inainte de toate, sa fac o apreciere asupra laptop-ului Dvs., acesta fiind unul dintre cele mai bune laptop-uri de pe piata – toata gama Dell Latitude E –, alaturi de Lenovo ThinkPad. Se intampla, bineinteles, ca si aceste laptop-uri sa se defecteze, insa, in cazul dumneavoastra problema nu este grava. Din cele relatate, cel mai probabil – si spun asta deoarece nu sunt in fata laptop-ului –, harddisk-ul s-a defectat. Acesta a prezentat semne  inca de cand a scos zgomote in sistemul de operare. Acele „caraite”, dupa cum se spune pe forumurile de specialitate. Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliu, oriunde in Bucuresti si va fi o placere sa remediem problema laptop-ului dumneavoastra. Ramane sa va contactam telefonic in cursul acestei zile pentru a stabili o intalnire.

O zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .