Reparatii calculatoare la domiciliu in sector 3, non-stop

Reparatii calculatoare la domiciliu Bucuresti – Service laptop

Buna ziua!

Va atrag atentia asupra unei probleme la laptop-ul personal, daca-mi permiteti. Am un Asus x550, cumparat nu de mult, care-mi creeaza probleme, in sensul in care scoate un zgomot foarte ciudat in partea stanga-jos sub tastatura. Nu totdeauna, ce-i drept. Windows-ul functioneaza greu, desi l-am instalat prin service autorizat acum aproximativ o luna. Nu am instalat niciun fel de programe si nu am instrat pe website-uri care pot avea virusi. De asemenea, am utilizat Windows-ul in mod corespunzator. Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 3, zona Dristor, strada. Schitului nr. […]? Cand putem stabili o intalnire?

Intrebare adresata de Andrei Mi.

Raspuns:

Buna ziua domnule Andrei!

Cunoastem modelul dumneavoastra de laptop. Este aparut relativ recent. Sub tastatura, in partea stanga, este pozitionat harddisk-ul. Faptul ca Windows-ul functioneaza greu, desi a fost instalat acum putin timp, este inca un motiv pentru care consideram ca harddisk-ul laptopului dumneavoastra este defect, dar nu total, ci doar are bad-uri.

Specializarea noastra este, dupa cum stiti, reparatii calculatoare la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Va vom contacta in cursul acestei zile pe numarul de telefon completat in formularul de contact pentru a stabili o intalnire. Va multumim pentru mesaj si va dorim o zi excelenta!

Echipa RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparatii calculatoare la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .