Reparații calculatoare Piața Sudului – Șos. Olteniței. Calculatorul nu pornește

Bună ziua! Sunt în căutarea unui centru de reparații calculatoare Piața Sudului (în zona). Am văzut pe website că efectuați deplasări și la domiciliu.

Vă solicit ajutorul privind defecțiunea unui calculator. Acesta nu mai pornește. Ieri am avut o defecțiune la rețeaua electrică, defecțiune ce a fost remediată de către cei de la Enel.

Din păcate însă, astăzi când am încercat să pornesc calculatorul am constatat că nu mai schițează niciun sunet, nicio mișcare.

Este posibil să se fi ars ceva în urma intervenției celor de la Enel. Eu sunt astăzi și mâine acasă în intervalul orar 08.00 – 17.00. Există posibilitatea să vină cineva din partea dumneavoastră pentru a vedea despre ce este vorba și a remedia problema?

Întrebare adresată de Covaci A.

Bună ziua, domnule Covaci! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații calculatoare la domiciliu. Vă ajutăm cu multă plăcere în remedierea defecțiunii.

În vederea programării unei întâlniri cu unul dintre tehnicienii noștri, sunați când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website.

În măsura în care este cu putință, remediem defecțiunea chiar la fața locului. Avem mijloacele necesare. Dacă, însă, este necesară achiziționarea vreunei componente pe care nu o deținem, vă comunicăm acest lucru și luați o decizie.

Așteptăm apelul dumneavoastră. O zi excelentă!

Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Reparații calculatoare Piața Sudului - Șos. Olteniței. Calculatorul nu pornește

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .

5 Comments

 1. Buna ziua! Apelez la serviciile dumneavoastra. Ma intereseaza o reparetie de laptop la domiciliu in sector 4, zona Constantin Brancoveanu.
  In prezent, laptopul nu functioneaza. Porneste, insa ramane blocat la logoul windowsului. Chiar si dupa nenumarate restarturi sau asteptat peste 2 ore, nu merge mai departe. Astept un telefon ori un e-mail la datele comunicate. Multumesc!

  • Bună seara, domnule Acatrinei Emanuel!
   Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Urmează să primiți apelul nostru luni dimineață sau, dacă prezintă urgență, mâine.
   O seară liniștită!

 2. buna ziua.
  ma intereseaza o deplasare la domiciliu in sector 3. Calculatorul – desktop nu functioneaza. Cred ca exista o defectiune la placa video.
  Cum se poate stabili o intalnire?

  • Bună seara, domnule Mircea Gabriel!
   Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Urmează să primiți apelul nostru luni dimineață sau, dacă prezintă urgență, mâine.
   O seară liniștită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *