Reparații calculatoare sector 6? Calculatorul nu mai pornește

          Reparații calculatoare București. Service laptop la domiciliu.

Mama are un PC vechi de ceva ani de zile. Nu e antitehnologie, dar nu înțelege prea multe despre asta. Pentru lucruri mărunte de software o mai îndrumam eu pe Skype, căci nu locuiesc în țară.

De câteva săptămâni îmi tot zice că i-a dispărut o partiție și implicit tot ce e pe ea. Îi mai apare din când în când, după restarturi și verificări, dar când accesează orice fișier de pe ea, windowsul se blocheaza și își dă restart. De ieri nu se mai deschide deloc PC-ul, îi apare BIOS-ul și ea nu știe ce să facă mai departe.

Ar avea nevoie să vadă cineva ce s-a întamplat și să recupereze fișierele de pe partiția aia (acolo erau pozele familiei s.a.m.d.) pe un stick sau hard extern (habar n-am cât de mare e).

Dacă se poate repara și PC-ul ar fi ideal (adică să se deschidă că nu are nevoie de cine știe ce nivel de performanță), dar fără să schimbăm piese, pentru că-i voi cumpăra eu un calculator nou curând și nu are sens să investim în asta în acest moment.

Puteți veni la domiciliul mamei mele din sector 6 București? Telefonul și numele completate sunt ale mamei mele. Vă rog intrați în contact cu ea cât se poate de curând.

Întrebare adresată de către Angelica

Răspuns:

Bună seara, doamna Angelica!

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre! Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptop la domiciliu, oriunde în București.

Pentru a verifica dacă problema este de natură hardware sau doar software, vom rula un sistem de operare portabil pe calculatorul mamei dumneavoastră. Dacă este de natură software, se poate remedia fie chiar din sistemul de operare prin modificarea setărilor – dacă se permite acest lucru –, fie prin instalarea Windowsului.

Dacă problema este de natură hardware, trebuie recuperate, prin orice modalitate, fișierele de pe harddisk, dar acest lucru ramâne să verificăm la domiciliul mamei dumneavoastră.

Din cele relatate, tind să cred – având în vedere în special faptul că în acest moment calculatorul nu mai bootează, că problema este una de tip hardware, respectiv harddisk-ul calculatorului s-a defectat.

O vom contacta în scurt timp pe mama dumneavoastră pentru a discuta.

Ne puteți adresa orice întrebare prin intermediul formularului de contact sau al mailului – încercam să fim de cât mai mult ajutor.

O seară frumoasă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații calculatoare sector 6

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *