Reparatii laptop Asus la domiciliu. Se poate in sector 3?

Reparatii laptop la domiciliu in Bucuresti. Service calculatoare si laptop

Buna ziua! Apelez la serviciile dumneavoastra. Am ajuns aici printr-o recomandare. Laptop-ul meu este Asus x550ca. Sunt multumita de el, insa, de doua zile imi creeaza probleme. Porneste si nu afiseaza nimic pe ecran. Totul a functionat perfect pana acum doua zile dimineata cand, in momentul in care l-am pornit, nu afisa nimic. Led-urile sunt aprinse, ventilatorul porneste, dar ecranul… nimic. Inainte de asta, sistemul de operare functiona extrem de greu. Paginile pe Internet se incarcau dupa aproximativ un minut, fisierele se deschideau cu intarziere, programele uneori afisau eroare, alteori porneau in doua-trei minute etc. Efectuati reparatii laptop in sector 3 Bucuresti, Ramnicul-Sarat […]? Cum putem stabili o intalnire?

Raspuns:

Buna ziua si va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre! 🙂
Nu prezinta relevanta faptul ca sistemul de operare, inainte de defectiunea ce face obiectul acestei discutii, nu functiona cum trebuie. In cazul Windows-ului, problema poate fi de la harddisk sau chiar faptul ca Windows-ul nu a fost instalat cum trebuie ori, de ce nu, utilizat corespunzator. In ceea ce priveste afisarea pe ecran, cauza problemei poate fi, in ordinea dupa cum urmeaza, la memoria RAM, placa video sau placa de baza. Vom veni la domiciliul dumneavoastra si vom verifica componentele sus mentionate si, bineinteles, vom efectua reparatia, astfel incat sa va bucurati de un laptop perfect functional. Va vom contacta in cursul acestei zile in vederea stabilirii unei intalniri la domiciliul dumneavoastra.
Va dorim o zi excelenta!

RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparatii laptop asus

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .