Reparații laptop Brâncoveanu? Puteți veni la domiciliu?

Reparații laptop Brâncoveanu? Mă interesează dacă puteți veni la domiciliul meu din sector 4 pentru constatarea și remedierea problemei la laptop.

Îl pornesc și se oprește la sigla Windowsului. L-am restartat de o mulțime de ori – degeaba. Tot acolo se blochează. Am intrat în Bios și am modificat unele setări cu gândul că voi remedia situația, dar nimic. Am accesat mai apoi BIOS-ul pentru restabilirea setărilor.

Am citit pe forumuri fel și fel de păreri. În principiu, spun utilizatorii, problema ar putea fi de la hard sau de la BIOS. Nu este exclusă nici placa de bază. Tot acolo am citit și de modificarea setărilor din BIOS. Am găsit pe Internet site-ul dumneavoastră. Efectuați reparații laptop în zona Brâncoveanu? În ce condiții puteți veni la domiciliul meu să vedeți despre ce este vorba?

Întrebare adresată de Darie C.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Darie!

Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptopuri la domiciliu, oriunde în București. Vă ajutăm cu multă plăcere în identificarea și remedierea problemei.

Faptul că laptopul pornește, dar se blochează la logoul Windowsului, înseamnă, în principiu, că problema este fie de la harddisk, fie de la sistemul de operare în sine – Windows. Există într-adevăr posibilitatea ca problema să fie cauzată din alte motive, dar șansele sunt mici. Rămâne, totuși, să verificăm la domiciliul dumneavoastră cu exactitate cauza problemei. Vă vom suna în cursul zilei de mâine pe numărul de telefon comunicat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *