Reparatii laptop Bucuresti. Instalare Windows sector 3

          Reparatii calculatoare Bucuresti. Service laptop la domiciliu

Buna ziua!

Am ajuns la dumneavoastra printr-o recomandare. Ati efectuat reparatii laptop la o buna prietena in zona Dristor, sector 3. Am cumparat acum cinci zile un laptop din Auchan la 1599 lei – promotie. In urma unui sfat, am decis sa-l cumpar fara sistem de operare. Zis si facut. Am ajuns acasa cu laptopul si am sunat la cunostinte pentru instalarea sistemului de operare, respectiv Windows. Mi-a fost recomandat un domn, care, de altfel, a si venit la domiciliul meu dupa ce l-am contactat pentru instalare Windows. Dupa aproximativ doua ore, mi-a spus ca nu reuseste intrucat laptopul nu booteaza memoria USB pe care este stocat sistemul de operare. Am chemat pe altcineva si la fel. Am renuntat si am fost ieri sa cumpar Windows din magazin. Am cumparat, asadar, Windows 8.1 si va solicit, pe aceasta cale, ajutorul pentru instalare Windows. Am vazut pe website-ul dumneavoastra ca efectuati instalare windows la domiciliu in orice zona din Bucuresti. Locuiesc, la fel ca prietena din partea careia ati primit romandare, in sector 3, zona Dristor. Cum putem stabili o intalnire?

Intrebare adresata de Petrescu M.

Raspuns:

Buna ziua, doamna Petrescu! Suntem incantati sa va ajutam cu instalarea sistemului de operare Windows 8.1. Dupa cum ati vazut pe website, specializarea noastra este reparatii calculatoare si reparatii laptop la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Intr-adevar, in ultima perioada se practica instalarea sistemului de operare de pe memoria USB, deoarece fisierele se copiaza cu o viteza de transfer mai mare decat de pe CD sau DVD. Este probabil ca acei domni – care au venit la domiciliul Dvs. – sa nu fi avut stick bootabil. Este posibil, de asemenea, ca, in ipoteza-n care au avut stick bootabil, sa nu fi facut setarile din BIOS si astfel laptopul Dvs. sa nu acorde prioritate la bootare memoriei USB, ci harddisk-ului. Cu toate acestea, nu va faceti niciun fel de problema. Vom veni la domiciliul Dvs., vom instala sistemul de operare, il vom optimiza pentru laptopul ce l-ati achizitionat recent si, daca solicitati, vom instala si pachetul de programe utilitare care este gratuit. Va vom contacta in cursul acestei zile pe numarul de telefon ce l-ati completat in formularul de pe pagina contact in vederea stabilirii unei intalniri.

Update: Problema s-a rezolvat in urma instalarii sistemului de operare achizitionat de catre client – Windows 8.1. Recomandam, cu toate acestea, achizitionarea laptopului fara sistemul de instalare preinstalat si apelarea la o echipa de profesionisti. Vom redacta un articol in viitor cu motivele ce stau la baza afirmatiei sus mentionate.

O zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows sector 3

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , .

2 Comments

 1. Buna ziua! Instalati Windows si in zona Eroii Revolutiei – la domiciliu?
  Cand putem stabili o intalnire?
  Este vorba despre un calculator – desktop cu Windows XP instalat. Momentan functioneaza foarte greu. Windowsul ruleaza greu si programele afiseaza erori.
  Astept raspunsul dumneavoastra.

  • Bună ziua, domnule Daniel!
   Sigur! Instalăm Windows inclusiv la domiciliu, oriunde în București. Pe lânga instalarea Windowsului, îl configurăm și-l optimizăm gratuit pentru calculatorul dumneavoastră.
   Sunați-ne la numărul de telefon afișat pe website, oricând, și putem stabili o întâlnire.
   Vă dorim o seară frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *