Reparatii laptop Bucuresti? Probabil sa fie curatare

Reparatii laptop la domiciliu in Bucuresti. Service calculatoare si laptop

Buna ziua! Ma intereseaza daca efectuati reparatii laptop Bucuresti in sector 3, zona Piata Ramnicu Sarat. Laptopul meu se inchide dupa aproximativ 30 de minute de utilizare. Am facut o curatare laptop acum un an de zile, la un service de calculatoare. Acel service s-a desfiintat acum. Credeti ca problema este de la curatare laptop? Il folosesc la domiciliu, fie pe masa sau pe suport, fie in pat sau pe brate, dupa bunul plac. Aveti posibilitatea sa veniti la domiciliul meu din sector 3 pentru reparatii laptop? Astept raspunsul dumneavoastra.

Intrebare adresata de catre Andreea M.

Raspuns:

Buna ziua, doamna Andreea! Specializarea noastra este reparatii laptop Bucuresti. La domiciliul clientului, oriunde pe raza Municipiului Bucuresti, deplasarea fiind gratuita. Din cele relatate de catre Dvs., consideram ca problema ar fi la coolerul (ventilatorul) procesorului, in sensul in care la acel ventilator exista atat de mult praf incat nu-I permite sa aeriseasca cum trebuie. Fiecare laptop are un sistem de siguranta ce opreste laptopul shutdown – la o anumita temperatura, de regula 75 sau 80 de grade.Va vom contacta in cursul acestei zile in vederea stabilirii unei intalniri. Vom veni la domiciliul dumneavoastra, vom verifica si remedia problema, dupa caz.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa RCBucuresti

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop bucurești

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .