Reparatii laptop domiciliu Bucuresti, zona Dristor

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

          Reparatii laptop -uri si calculatoare la domiciliu

Intrebare adresata de Niro Andrei V.:

Buna ziua! Am auzit numai cuvinte de bine despre voi! 🙂

Apelez la voi in speranta ca ma puteti ajuta cu o reparatie laptop la domiciliu in zona Dristor.

Laptopul este Asus x550l. Totul mergea perfect pana ieri, cand laptop-ul a inceput sa se blocheze. Am crezut ca problema provine din faptul ca l-am lasat prea mult timp deschis, dar am aflat intre timp ca nu exista nici cea mai mica legatura. In fine, situatia sta in felul urmator: laptop-ul ramane blocat – in acest moment – la logo-ul windows -ului si nu mai porneste. Am fisiere importante pe desktop si in document’s pe care trebuie sa le recuperez. Credeti ca problema este de la Windows sau este ceva tehnic? In ceea ce priveste fisierele, cum le putem recupera?

Raspuns:

Buna ziua domnule Niro!

Referitor la problema laptop-ului Dvs., din cele relatate, cel mai probabil, este de la sistemul de operare Windows. Nimic grav. Spun cel mai probabil pentru ca nu ma aflu in fata laptop-ului pentru a constata cu exactitate problema.

Cu privire la fisiere, exista mai multe modalitati de a le recupera. De acest lucru ne ocupam noi. Pentru viitor, este important sa stiti ca orice fisier stocat in partitia C a laptop-ului este suspus riscului pierderii pentru ca, la instalarea Windows-ului, doar fisierele din orice alta partitia decat C sunt salvate. Cu toate acestea, exista modalitati de a recupera si fisierele din partitia C.

Va vom contacta in scurt timp pe numarul de telefon afisat in formularul pe care l-ati completat de pe pagina contact si stabilim o intalnire cat mai curand.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .