Reparatii laptop in sector 3 Bucuresti

          Reparatii laptop la domiciliu

Buna ziua!

Un bun prieten va recomanda, spunandu-mi ca sunteti priceputi si efectuati reparatii la laptop-uri la domiciliu, rapid :).

Problema mea este urmatoarea: Avem un mic market in sector 3, pe Bdul Nicolae Grigorescu in care functioneaza doua laptop-uri. La unul dintre ele sistemul de operare functioneazza foarte greu, apar erori si anti-virusul a expirat. Dupa ce sta pornit mai mult de doua ore, incepe sa se incalzeasca, dupa care se inchide.

Ce de-al doilea laptop nu avea nicio problema pana ieri, cand l-am pornit si, surprinzator, nu mai afisa nimic. Deci dupa ce apas pe butonul power, porneste dar nu afiseaza nimic.

In ce zi putem stabili o intalnire la magazinul nostru pentru ca dumneavoastra sa verificati problema si in functie de situatie, sa o remediati.

Intrebare adresata de Pandele A.

Buna ziua, domnule Pandele!

Ii multumim prietenului dumneavoastra, pe aceasta cale, pentru apreciere.

Cu privire la problema celui dintai laptop, sistemul de operare are probleme. Fie le remediem, fie il reinstalam, dupa cum vom decide la fata locului. Va vom instala noi, gratuit, anti-virus. In ceea ce priveste shutdown-ul automat, cel mai probabil problema este de la cooler-ul procesorului sau chiar de la pasta termoconductoare. Se poate ca praful de la cooler sa nu permita sistemului de racire sa actioneze corespunzator. De asemenea, se poate ca pasta termoconductoare sa se fi uscat, motiv pentru care va trebui inlocuita.

Laptop-ul nr. 2: Apreciind din fata tastaturii, fara sa am laptop-ul cu problema in fata, as spune ca chipsetul video s-a defectat. De asemenea, o alta cauza poate fi un cablu deconectat sau uzat, display-ul sau memoria ram, cum la fel de bine s-ar fi putut strica si placa de baza. Asadar, obligatoriu este sa vedem laptop-ul pentru a identifica cu exactitate problema.

Sprecializarea noastra este reparatii calculatoare si reparatii laptop la domiciliu, oriunde in Bucuresti. Va vom contacta in cursul acestei zile pe numarul de telefon pe care l-ati completat in formularul de pe pagina contact si stabilim o intalnire. Va dorim o zi excelenta! 🙂

Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Reparatii laptop in sector 3 Bucuresti

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .