Reparații laptop la domiciliu Bld. Pieptănari, sector 4

Bună seara. Am două laptopuri care îmi fac probleme, respectiv, primul nu afișează nimic pe ecran după ce apăs butonul power și al doilea pornește, intră în Windows, dar funcționează foarte greu.

Referitor la primul laptop, menționez că aseară funcționa perfect. Am stat până târziu pe el, l-am închis și dimineață când l-am pornit, nu mai afișa nimic. Nici ventilatorul nu se aude și nici ledurile de la tastatura nu se mai aprind.

În ce privește cel de-al doilea laptop, acesta intră-n Windows, dat totul se mișcă în reluare – aplicațiile dau erori, paginile în browser se încarcă greu etc.

Mă interesează să rezolv toate aceste probleme la domiciliu. Efectuați reparații laptop la domiciliu în sector 4, bulevardul Pieptănari?

Întrebare adresată de Cristina M.

Răspuns:

Bună seara, doamna Cristina!

Specializarea noastră este reparații laptopuri și calculatoare la domiciliu, oriunde în București. Venim cu plăcere la domiciliul dumneavoastră în vederea identificării și remedierii problemei pentru ambele laptopuri.

Cu privire la primul laptop, cauza problemei poate fi memoria ram, placa video sau placa de bază, după caz, dar aceste lucruri rămâne să le verificăm la domiciliul dumneavoastră.

Referitor la al doilea laptop, din cele relatate, este vorba despre viruși ori despre sistemul de operare. În funcție de numărul de viruși, dacă într-adevăr sunt, decidem dacă procedăm la devirusarea sistemului ori reinstalarea sistemului de operare.

Vă vom contacta pe numărul de telefon completat în formularul de contact în cursul zilei de maine în vederea stabilirii unei întâlniri.

O seară frumoasă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *