Reparații laptop la domiciliu în sector 4, șoseaua Olteniței?

Întrebare adresată de Vladimir A.

Salut!

Am cumpărat un laptop de pe OLX acum o săptămână. L-am verificat la domiciliul vânzătorului și totul era în regulă. Când am ajuns acasă, în schimb, după aproximativ 40 de minute de funcționare, se închide, fără vreun semnal în prealabil. De regulă, când vizionez vreun film pe Youtube sau când rulez Metin – joc strategie. Efectuați reparații laptop la domiciliu în sector 4? Când puteți veni la domiciliul meu pentru a verifica despre ce este vorba și a remedia problema? Este ceva complicat?

Răspuns:

Salut, Vladimir! În principiu, nu este nimic complicat. Fară sa avem laptopul în față, am spune că se închide din cauza faptului că la coolerul procesorului s-a depus mult praf. In aceste condiții, ventilatorul nu poate face aerisirea în mod corespunzător și, pe cale de consecință, laptopul se inchide când atinge temperatura setată în panoul de control – BIOS. Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptop la domiciliu, oriunde în București. Venim cu multă plăcere la domiciliul tău pentru a verifica despre ce este vorba și a remedia problema.

Te vom contacta în cursul acestei zile pe numărul de telefon completat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri. Îți dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *