Reparații laptop la domiciliu Piața Râmnic – Dristor, sector 3

Locuiesc în zona Piața RâmnicDristor, sector 3 București. Am un laptop ASUS care, atunci când îl pornesc, nu afișează nimic. Coolerul învârte, doar un singur led pornește – cel prin care mă înștiințează că laptopul funcționează pe baterie și ecranul este negru. Oricât l-aș lăsa, situația este identică. Îi scot bateria, lăsându-l doar pe încărcător, la fel. Nu am instalat nimic necorespunzător în ultima perioadă. De la ce poate fi problema aceasta? Efectuați reparații laptop la domiciliu în sector 3 zona Dristor?

Întrebare adresată de catre Cojocaru M.

Răspuns:

Bună ziua, doamna Cojocaru!

Problema laptopului dumneavoastră își găsește rezolvarea prin efectuarea unei reparații la placa video sau placa de bază. Simptomul descris este specific unei defecțiuni la placa video – în general sau placa de bază – în cazuri excepționale. Specializarea noastră este reparații laptop la domiciliu oriunde în București. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră pentru constatarea problemei și remedierea acesteia, după caz.

O zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații laptop la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *