Reparatii laptop la domiciliu, Șoseaua Iancului, MegaMall

Bună ziua,

Vă cerem ajutorul în privința a două laptopuri pe care dorim să le reparăm. Aseară a avut loc o întrerupere de energie electrică, iar după repornirea laptopurilor, acestea s-au blocat la imaginea de dinainte de pornirea Windows-ului.

Practic, ecranul este negru indiferent că îl lăsăm pornit 10 minute sau o oră. Ne interesează să aflăm dacă există posibilitatea să păstrăm informațiile sau dacă am pierdut tot. De asemenea, dacă problema este de natură hardware sau software.

Săptămâna trecută, soțul a instalat o serie de programe de la un prieten de serviciu. După instalare, am avut senzația că laptopurile funcționează mai lent. El spune că nu este așa. In fine, urmează să constatați dumneavoastră.

Adresa de domiciliu este pe Șoseaua Iancului, în apropiere de MegaMall și intersecția cu Șoseaua Pantelimon.

Cum procedăm pentru stabilirea unei intervenții la adresa indicată?

Întrebare adresată de Mihaela E.

Bună ziua, doamnă Mihaela! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Vă ajutăm cu plăcere în constatarea și remedierea defecțiunilor. Cu privire la cele relatate, există posibilitatea să existe, pe lângă defecțiunea de natură software, și una la partea hardware, respectiv la harddiskul laptopurilor. Asupra acestor aspecte urmează să ne clarificăm la domiciliul dumneavoastră.

Colegii nostri sunt pregătiți să salveze toate informațiile de care aveți nevoie. Cu titlu de excepție, dacă defecțiunea este majoră, informațiile pot fi recuperate doar print-o procedură specială.

Așteptăm un telefon din partea dumneavoastră la numărul de telefon afișat pe website și stabilim de comun acord întâlnirea.

O zi reușită!

Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Reparatii laptop la domiciliu, Șoseaua Iancului, MegaMall

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *