Reparații laptop Obor. Instalați și Windows la domiciliu?

Bună ziua! Numele meu este Anca Ecaterina și sunt interesată de serviciile dumneavoastră. Cunosc site-ul dumneavoastră de la o cunoștință, prin recomandare. Mă interesează să aflu, pe de o parte, dacă vă deplasați pentru reparații laptop și în zona Obor, iar pe de altă parte, dacă efectuați instalare windows la domiciliu.

În acest moment laptopul pornește, însă funcționează foarte, foarte greu. De multe ori nici nu îmi deschide aplicațiile, iar când navighez pe Internet efectiv se blochează. Soluția este să îi dau restart (țin pe butonul power pentru 7 secunde, după care îl repornesc), dar asta nu rezolvă situația decât pentru aproximativ 20 de minute.

Chestiunea de interes este că am o mulțime de informații importante pe laptop, informații pe care îmi doresc să le conserv. Tot la recomandarea unei cunoștințe de familie, am mutat acum câteva luni toate informațiile importante din partiția C în partiție E. La instalarea windowsului, pierd datele din partiția E?

Dacă efectuați instalare windows la domiciliu în zona Obor, cum putem stabili o întâlnire? Pe mine mă interesează să fie dimineață, maximum până în ora 10.30.

Întrebare adresată de Anca Ecaterina

Bună ziua, doamna Ecaterina! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu!

Vă ajutăm cu plăcere în instalarea Windowsului. Referitor la întrebarea dumneavoastră privind conservarea informațiilor importante, facem mențiunea că putem păstra ceea ce este în partiția E.

Pentru verificarea funcționalității laptopului, înainte de instalare vom efectua o verificare a funcționalității harddisk-ului.

Pentru stabilirea unei întâlniri, sunați când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website.

O după-amiază frumoasă în continuare!

Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

instalare windows la domiciliu in zona Obor

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .

One Comment

  1. Bună ziua,

    Ne interesează să chemăm o echipa din partea dumneavoastră pentru a verifica defecțiunea laptopului nostru. Sediul este în zona Obor, sector 2.
    Adresa de e-mail și numărul de telefon le-am atașat prezentului formulat. Cum procedăm pentru stabilirea unei intervenții? Așteptăm răspunsul dumneavoastra la adresa de e-mail sau la numărul de telefon.
    Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *