Reparații laptop Piața Progresul – Șos. Giurgiului. Nu pornește

Bună seara! Apelez la serviciile dumneavoastră printr-o recomandare. Permiteți-mi, vă rog, să expun problema, după care am rugămintea să îmi comunicați în cât timp poate veni cineva la domiciliul meu pentru reparații laptop Piața Progresul (zona) în vederea identificării defecțiunii.

Am lăsat laptopul toată noaptea pornit pentru a-și face update-urile. Fac mențiunea cu această ocazie că nu sunt de acord să își mai facă update-uri. Pierd foarte mult timp și îmi creează un disconfort.

Dimineață, când am pornit laptopul, acesta s-a blocat la logoul Windows-ului. Practic, laptopul nu mai pornește.

Am încercat să îi scot bateria, însă nu am reușit. Constat că este incorporată. Mă tem să nu fie vreo defecțiune de hard-disk. Așa am auzit de la apropiați. Dacă este vreo defecțiune, cum aș mai putea să îmi recuperez informațiile? Am mare nevoie de ele, fiind actualmente în stadiul de finalizare al unui proiect.

Am marea rugămintea să trimiteți pe cineva la domiciliul meu din zona Piața Progresul – Giurgiului pentru a identifica problema. Vreau să aflu curând ce se întâmplă și să analizăm dacă se poate repara. Mulțumesc.

Întrebare adresată de Camelia A.

Bună seara, doamna Camelia! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptopuri și calculatoare la domiciliu. Vă ajutăm cu plăcere în identificarea defecțiunii. În măsura în care este cu putință, o vom remedia tot atunci.

Cu privire la informațiile de pe hard-disk, există posibilitatea ca acestea să fie recuperate, rata de reușită diferă de la caz la caz. Vom analiza aceste lucruri când ajungem la domiciliul dumneavoastră.

În vederea stabilirii unei întâlniri, sunați când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website.

Vă mulțumim și vă dorim o seară frumoasă în continuare!

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Reparații laptop Piața Progresul - Șos. Giurgiului. Nu pornește

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .

2 Comments

  1. buna ziua. solicit o deplasare in zona piatra progresul pentru constatarea unei defectiuni la un calculator. acesta porneste, insa nu afiseaza nimic pe monitor. componentele au fost achizitionate ieri de la pcgarage, desi functionalitatea este oarecum garantata. cu siguranta ceva nu a fost montat cum trebuie.
    avem rugamintea, daca aveti disponibilitatea, sa veniti in week-end, respective maine in intervalul orar 09.00 – 12.00.
    numarul nostrum de telefon il aveti comunicat prin intermediul formularului de contact.
    asteptam raspunsul dvs. pe e-mail ori la telefon. o zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *