Reparații laptop sector 3. Laptopul nu pornește. Zona Dristor

Bună seara,

Locuiesc în sector 3, zona Dristor. Am un laptop care de astăzi dimineață nu mai pornește. Când apăs butonul power îmi apare no bootable device. Spuneți-mi, vă rog, dacă efectuați deplasări la domiciliu și când poate veni cineva să vadă despre ce este vorba. Mulțumesc.

Întrebare adresată de Ungureanu R.

Bună seara, domnule Ungureanu! Vă mulțumim pentru interesul manifestat serviciilor noastre.

Eroarea afișată poate fi din cauza unei defecțiuni la sistemul de operare Windows ori chiat de la hard-disk. Venim cu plăcere la domiciliul dumneavoastră în vederea verificării și remedierii problemei. Vă vom contacta în cursul acestei zile pe numărul de telefon comunicat prin intermediul formularului de contact și discutăm.

O seară frumoasă!

nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

internetul nu funcționează

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

 

Posted in Intrebari Frecvente.

2 Comments

 1. Laptop nou, HP model 15-bs019nq, ma intereseaza sa instalez Windows la domiciliu. Locuiesc in sector 3, zona Dristor – Mc Donald’s. Ma intereseaza, aditional sistemului de operare, Microsoft Office si toate programele pentru o buna functionare a laptopului, plus antivirus.
  Care este procedura pentru stabilirea unei intalniri cu un tehnician din partea dumneavoastra la domiciliul meu?

 2. Buna seara,
  Sunt interesata de o intalare de windows pe un laptop nou, cumparat astazi de la Evomag. Configuratia este specifica unui buget de 2500 lei, iar Windows-ul pe care-l preferam este 10.
  Pe langa Windows, dorim sa fie instalate Adobe PDF, program de filme, Internet Chrome si Mozilla, program de arhiva/ dezarhivare, Microsoft Office (am achizitionat noi licenta) si orice alte programele le considerati dumneavoastra necesare pentru o buna functionare.
  Facem mentiunea ca locuim in zona Dristor, Camil Ressu.
  Cum putem stabili o intalnire la domiciliu pentru instalare Windows si toate celelelalte programe mentionate?
  Va multumesc. O seara buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *